Билков елексир "Магическа МОЩ" (Мъжка сила - само за мъже) - рецепта

 Билков елексир "Магическа МОЩ"  
(Мъжка сила - само за мъже)

Билковата ни ферма - работилница "Магическо биле" с грижа за вашето домашно здраве, създаде Билков елексир "Магическо МОЩ - мъжка сила само за мъже"


Рецепта за билков сироп за повишаване на либидото, против безплодие, еректилна дисфункция, импотентност

Състав: меласа, бабини зъби, магданоз корени, магданоз семе, магарешки бодил(трън)цвят, ветрогон, бял пелин, корени от свирчовина - бъз, коприва корени, разгонения козел – епимедиум и мастикс (медицинска дъвка).

Прилага се: против импотентност, за повишаване на жизнеността на сперматозоидите - подобрява качеството и количеството на сперматозоидите, при преждевременна еякулация, при страх и стрес по време на половият акт, при дефицит по време на полов акт.
Също така нормализира кръвното налягане, подобрява пикочно - половата система, при проблеми с простата, повишаване на мускулната сила и физическа издръжливост, антиоксидантна защита, за възтановяване на физическата активност, подобрява хормоналния баланс на организма, при преумора и умствена натовареност.

Успешно се прилага при сексуални проблеми при мъжете, включително еректилна дисфункция (ED), неволно изпускане на сперма без оргазъм (spermatorrhea) и за увеличаване на сексуалното желание, за пречистване на кръвта, на черния дроб и на бъбреците, намалява риска от инфаркт и инсулт, подпомага лечението на бъбречни заболявания, подобрява възстановяването след вирусни инфекции.

Прием: профилактика – по 1 ч.л. вечер, лечение – по 1 равна с.л. три пъти дневно 15 минути преди хранене;
при сексуални проблеми при мъжете, включително еректилна дисфункция - 1 път дневно, вечер половин час преди акт.
Приема се до 3 месеца

Билката Епимедиум (Epimedium brevicornum)е с произход България.
Противопоказания: Индивидуална непоносимост.

Из Сборник "...от старите тефтери на дядо...и нещо от мен" Елионора Недялкова

Като фитотерапевт уточнявам, че всяко тяло е индивидуално и преди всякакъв прием на билки е необходима консултация с фитотерапевт!
Бъдете отговорни към живота и здравето си - не препоръчвам САМОДИАГНОСТИРАНЕ И САМОЛЕЧЕНИЕ!

изготвил: инж. Елионора Недялкова - консултант - фитотерапевт

Всички снимки на "Магическо биле" ЕООД, рецепти и текстове са собственост на Елионора НедялковаⒸ освен, ако не е указано друго. Нито една част от този сайт и неговото съдържание не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на автора. Всички права запазени Ⓒ

Коментари

Популярни публикации